Challenge 5 k

Välkommen till det fjärde och sista  loppet i Challenge 5K, Freeflow Night Trail Run

Onsdagen den 30 oktober kl 18.30.
Start i anslutning till ladan och mål inne i ladan i på Hässleholmsgården.
Banan, en 2,5 km slinga som löps två varv, kantade av marschaller skänkta av Stoby och med skyltar, ”Fastighetsbyrån”.
Mörkret gör att det kan krävas pannlampa. Ett fåtal finns att hyra för 20:- styck. Det går bra med enkel variant av pannlampa. Mobil kan säkert också funka!
Omklädning och dusch, Hässleholmsgården alternativt hemma.

Nummerlappar. Deltagare som som deltagit i tidigare lopp av Challenge 5K använder samma nummerlapp. Tänk på att ni kan utnyttja vår samarbetspartner Intersports erbjudande på 20 % rabatt på ordinarie priser på löparskor och löparkläder i butiken i Hässleholm. Förmånen gäller den 28/10 och 29/10 mot uppvisande av nummerlapp.

Efteranmälan kan göras i ladan Hässleholmsgården mellan kl 17 – 18. Pris 120:-. Betalning Swish!

Arrangemangsvärd: City Gross i Hässleholm som bjuder på en goodiebag vid målgång.

Priser lottas ut under kvällen till de som fullföljt 3 av 4 delarrangemang.

Ett arrangemang av Hässleholm Freeflow Athletic Club.

Freeflows Friskvårdspaket: Freeflow Challenge 5 k.

             

Freeflow Challenge 5 k.
Köp Friskvårdspaketet och investera i era anställda, stärk gemenskapen och inspirera dem till promenad och löpning på hemmaplan! Utmana ett eller flera andra företag i Freeflow Challenge 5 k.
Alla löparrangemangen går på onsdagskvällar med start kl 18.30

Freeflow Park Run. Hässleholmsgården onsdag 15/5 kl 18.30 Freeflow Hill (hell) Run.
Göingevallen/Galgbacken onsdag 26/6 kl 18.30.
Freeflow City Run.
Stortorget onsdag 21/8 kl 18.30
Freeflow Night Trail Run.
Hässleholmsgården onsdag 30/10 kl 18.30

Promenera eller spring fyra olika 5-kilometerslopp under 2019. Loppen löps i två varv på en 2,5 km slinga. Lagom långt för de som vill komma igång med sin träning. Bra för de som behöver promenera en del av sträckan och tillräckligt långt för de som redan är duktiga löpare. Alla arrangemangen avgörs på onsdagskvällar.

Utmaningen och gemenskapen är viktigare än resultatet. Med andra ord; mer upplevelse än tävling. Tidtagning för de som vill, målklocka! Alla som fullföljer minst tre av dessa lopp ingår i en utlottning av fina priser skänkta av sponsorer.

Sponsorer och prisbord presenteras senare tillsammans med flera andra erbjudanden på friskvårdsprojektets facebooksida; Freeflow Challenge 5 k.

Friskvårdsprojektet erbjuder vidare:

Löpträning i grupp med Freeflow Running.
Löpcoacher i Freeflow hjälper dig igenom tvivel och tunga dagar men också hur du i euforin och glädjen hanterar löpningen. Tisdagar kl 18.00, samling vid redskapen på Hässleholmsgården. Start tisdagen den 16 april.
Friskvårdsinformation.
Här får du veta mer om betydelsen av rörelse, kost och sömn i form av vetenskapliga artiklar, träningstipsintervjuer etc. Här får andra föreningar, företag och sponsorer som verkar för en bättre hälsa möjlighet att visa upp sig och att ge sin syn på välmåendets betydelse för såväl arbetslivet som privat.

Ansvarig för innehållet i projektet är projektledarna Tommy Karlsson och Dan Glans i samverkan med kommunens folkhälsostrateg Vidar Albinsson.

Tveka inte, anmäl dig nu!
Ett enkelt sätt för dig som vill komma igång med träning och gillar löpning. En bra möjlighet att få hjälp och uppmuntran på resan.

Prata med din arbetsgivare, för visst vill din arbetsgivare att alla på företaget skall må så bra som möjligt.

Friskvårdsavgift 300:-/person, vilket inkluderar ovan angivet innehåll. Ni får ert friskvårdskvitto när ni hämtar ut nummerlappen.

Anmälan
Det går bra att efteranmäla sig fram till det andra löparrangemanget den 22/6 på Göingevallen/Galgabacken. De som därefter vill deltaga i de resterande två arrangemangen betalar 120:- för varje lopp men är inte med i utlottningen av priser.

Bankgiro: 155-1019. Uppge namn!
Swish: 123 088 66 22. Uppge namn!
Faktura: Ange fakturaadress i meddelanderutan vid betalning mot faktura samt deltagarnas namn och e-postadress.
Obs! Anmälan är inte godkänd förrän avgiften är betald.

Fält markerade med * är obligatoriska

Namn*

E-post*

Betalningsalternativ

Ditt meddelande

Fyll i för att slippa spam.
captcha

Anmälan innebär samtidigt att du tillåter arrangören att publicera foto eller film, där du eventuellt kan förekomma, på vår hemsida, facebooksida eller i andra marknadsföringssammanhang utan rätt till ersättning för sådan publicering.

Ett arrangemang av Hässleholm Freeflow Athletic Club